top of page

Fazele de proiectare a unui site web Angajați web designer online

Updated: May 24, 2022

Fazele de proiectare a unui site web Angajați web designer online


1 Cum să proiectați un site web care convertește

2 Fazele de proiectare (pas cu pas)

3.1 Definiți ținta

4 Alegerea culorilor

5 Conținutul (textual și vizual)Cum să proiectați un site web care convertește

Proiectarea unui site web poate părea foarte complexă și, cu siguranță, este partea operațională atunci când te gândești la înființarea unui proiect digital, care poate dura timp. Angajați web designer online acum Freelanceri rapidi.


Cu siguranță pentru că atunci când te gândești la site-ul tău, sau mai bine zis, odată ce l-ai publicat, ar fi bine să nu-i schimbi prea des structura, altfel google și utilizatorii înșiși s-ar putea încurca. Găsirea designerului web dedicat potrivit este foarte importantă. Caut pe cineva care știe cum să-ți găsească site-ul pe google.


Este adevărat, piața evoluează și, poate, chiar și proiectul nostru online evoluează în timp, așa că nu există nimic care să nu poată fi maleabil și adaptabil la noile nevoi, dar este bine să ai ideile clare imediat.


Din acest motiv, trebuie să ne punem imediat câteva întrebări fundamentale:


De ce am nevoie de un site web?

Ce produs/serviciu vreau să propun?

Cui ma adresez?

Acestea sunt doar câteva exemple, dar este esențial să avem o minte bună asupra țintei cu care vrem să luăm legătura. Punctul zero pentru începerea unei afaceri de succes. Angajați online designer web care știu cum ar trebui să fie site-ul dvs. web designer pentru a converti vizitatorii în clienți.Fazele de proiectare (pas cu pas)

Definiți ținta

După ce definim cui ne adresăm (cu o decizie extremă și claritate) putem decide ce ton de voce să folosim și ce stil să dăm site-ului nostru.


Serios sau informal, luminos sau profesionist... acestea sunt decizii care trebuie luate înainte de a alege șablonul și de a începe să lucreze. Angajați web designer dedicat care știe să aibă un site web care are mai multe șanse de a face vânzare


Alegerea culorilor

Toată comunicarea noastră, de la site la rețelele de socializare, trebuie să urmeze o linie grafică și cromatică consistentă. Deci, dacă nu aveți încă sigla, începeți prin a crea logo-ul. Vă va ajuta să înțelegeți o mulțime de lucruri despre afacerea dvs., precum și să definiți paleta de culori care va fi prezentată pe site.


Unele mai luminoase, pentru chemările la acțiune care trebuie să atragă atenția, altele mai domoli pentru fundaluri și pentru a nu obosi lectura. Angajați acum un designer web dedicat cu freelanceri rapidi Rhe.In general paletele constau din 5 culori, care vor fi rechemate cu un fir logic, in toate sectiunile site-ului.


Conținutul trebuie să fie vizual și textual

Întotdeauna înainte de a alege șablonul vă sfătuiesc să definiți conținutul. Este foarte important și pentru alegerea utilizării spațiilor din pagină. Recomand, daca aveti posibilitatea, sa contactati un profesionist. Angajați online designer web care livrează rapid.


În ceea ce privește textele, puteți trimite dovezi unui copywriter (pentru că vă cunoașteți foarte bine sectorul) că va relua în perspectivă web. Pentru fotografii este important să-ți pui fața în ea, să vorbești cu oamenii despre oameni, așa că dacă poți avea fotografii personalizate rezultatul va fi mult mai eficient decât a le lua de pe site-uri de imagini stoc. Un serviciu excelent este important atunci când angajezi web designer dedicat.


Si acum?Acum putem spune că sunteți bine în curs și puteți începe să vă uitați în jur. Fără a copia, ia un indiciu de pe site-urile care îți plac, fă o căutare pentru a culege idei, evaluează de ce elemente și funcții ai nevoie (de exemplu blog sau inserarea unui newsletter) ținând cont întotdeauna că fiecare serviciu trebuie gestionat în mod consecvent, așa că este mai bine să faci mai puțin ,


bine și apoi implementați ceea ce lipsește, pe măsură ce vă dați seama că puteți gestiona totul. Dacă activezi un newsletter, oamenii se așteaptă să primească e-mailuri periodice (chiar și doar unul pe lună), dar trebuie să existe! Același lucru pentru articolele de pe blog.


Și tu, spune-mi în comentarii dacă ai urmat toți acești pași înainte de a-ți proiecta site-ul web sau dacă te-ai aruncat cu capul în cap în net cu atâtea idei confuze? Ce te-ar împiedica să angajezi web designer acum? Thefastfreelancers.com
1 view0 comments
bottom of page