top of page

Fase desain situs web Nyewa desainer web online

Updated: May 25, 2022

Fase desain situs web Nyewa desainer web online


1 Cara ngrancang situs web sing ngowahi

2. Fase Desain (step by step)

3.1 Nemtokake target

4 Pilihan warna

5 Isi (tekstual lan visual)



Cara ngrancang situs web sing ngowahi

Ngrancang situs web bisa katon rumit banget lan, mesthi, minangka bagean operasional nalika sampeyan mikir nggawe proyek digital, sing butuh wektu. Nyewa desainer web online saiki Freelancer sing cepet.


Mesthi amarga nalika sampeyan mikir babagan situs web sampeyan, utawa luwih, yen sampeyan wis nerbitake, luwih becik ora ngganti strukture asring banget, yen ora, google lan pangguna dhewe bisa bingung. Nemokake desainer web khusus sing tepat iku penting banget. Nggolek wong sing ngerti carane golek situs web sampeyan ing google.


Pancen, pasar berkembang lan, mbok menawa, malah proyek online kita berkembang liwat wektu, supaya ora ana apa-apa sing ora bisa malleable lan adaptable kanggo kabutuhan anyar, nanging iku apik kanggo duwe gagasan cetha langsung.


Mulane, kita kudu langsung takon sawetara pitakonan dhasar:


Napa aku butuh situs web?

Apa produk / layanan sing arep dakusulake?

Aku hubungi sapa?

Iki mung sawetara conto, nanging duwe pikiran sing apik babagan target sing pengin kita sesambungan iku penting. Titik nol kanggo miwiti bisnis sing sukses. Nyewa desainer web online sing ngerti carane situs web sampeyan kudu dadi desainer kanggo ngowahi pengunjung dadi klien.


Fase desain (step by step)

Nemtokake target

Sawise nemtokake sapa sing kita tindakake (kanthi keputusan lan kajelasan sing ekstrem) kita bisa mutusake nada swara sing bakal digunakake lan gaya apa sing bakal diwenehake menyang situs web kita.



Serius utawa ora resmi, padhang utawa profesional… iki minangka keputusan sing kudu ditindakake sadurunge milih cithakan lan miwiti kerja. Nyewa desainer web khusus sing ngerti carane duwe situs web sing duwe kesempatan luwih akeh kanggo adol


Pilihan saka werna

Kabeh komunikasi kita, saka situs web menyang jaringan sosial, kudu ngetutake garis grafis lan kromatik sing konsisten. Dadi yen sampeyan durung duwe logo, miwiti kanthi ngrancang logo. Iki bakal mbantu sampeyan ngerti akeh perkara babagan bisnis sampeyan uga nemtokake palet warna sing bakal ditampilake ing situs kasebut.


Sawetara padhang, kanggo telpon kanggo tumindak sing kudu narik kawigaten manungsa waé, liyane subdued kanggo latar mburi lan supaya ora kesel maca. Nyewa desainer web khusus saiki karo freelancer cepet Rhe.


Umume palet kalebu 5 warna, sing bakal dieling-eling nganggo benang logis, ing kabeh bagean situs kasebut.


Isine kudu visual lan tekstual

Tansah sadurunge milih cithakan aku maringi pitutur sampeyan kanggo nemtokake isi. Iku uga penting banget kanggo pilihan saka nggunakake spasi ing kaca. Aku menehi saran, yen sampeyan duwe kamungkinan, hubungi profesional. Nyewa desainer web online sing ngirim cepet.



Kanggo teks, sampeyan bisa ngirim bukti menyang copywriter (amarga sampeyan ngerti banget sektor sampeyan) yen dheweke bakal nggarap maneh ing perspektif web. Kanggo foto iku penting kanggo sijine pasuryan ing, kanggo ngomong karo wong bab wong, supaya yen sampeyan bisa duwe foto pribadi asil bakal luwih efektif tinimbang njupuk saka situs gambar Simpenan. Layanan sing apik banget penting nalika sampeyan nyewa desainer web khusus.


Lan saiki?


Saiki kita bisa ngomong yen sampeyan lagi mlaku lan sampeyan bisa miwiti nggoleki. Tanpa nyalin, njupuk isyarat saka situs sing disenengi, goleki kanggo ngumpulake ide, ngevaluasi unsur lan fitur sing sampeyan butuhake (umpamane blog utawa nyisipake buletin) tansah ngelingi yen saben layanan kudu dikelola kanthi konsisten supaya luwih becik nglakoni kurang. ,


uga banjur ngleksanakake apa sing ilang amarga sampeyan ngerti sampeyan bisa ngatasi kabeh. Yen sampeyan ngaktifake buletin, wong ngarepake nampa email periodik (sanajan mung siji sasi), nanging kudu ana! Padha kanggo artikel blog.


Lan sampeyan, kandhani ing komentar yen sampeyan ngetutake kabeh langkah kasebut sadurunge ngrancang situs web utawa yen sampeyan mbuwang dhewe menyang jaring kanthi akeh gagasan sing bingung? Apa sing bakal nyegah sampeyan nyewa desainer web saiki? Thefastfreelancers.com

1 view0 comments
bottom of page