top of page

A weboldal tervezési fázisai Béreljen webdesignert online

A weboldal tervezési fázisai Béreljen webdesignert online


1 Hogyan készítsünk olyan webhelyet, amely konvertál

2 A tervezési fázisok (lépésről lépésre)

3.1 Határozza meg a célt

4 A színválasztás

5 A tartalom (szöveges és vizuális)


Hogyan készítsünk olyan webhelyet, amely konvertál

Egy weboldal tervezése nagyon összetettnek tűnhet, és természetesen ez a működési rész, amikor egy digitális projekt felállítására gondolunk, ami időbe telhet. Béreljen webtervezőt online most A gyors szabadúszók.


Biztosan azért, mert ha a weboldaladra gondolsz, vagy inkább, ha egyszer közzétetted, jó lenne nem túl gyakran változtatni a szerkezetén, különben a google és maguk a felhasználók összezavarodhatnak. Nagyon fontos megtalálni a megfelelő webdesignert. Keresek valakit, aki tudja, hogyan találja meg webhelyét a Google-on.


Igaz, a piac fejlődik, és talán még az online projektünk is fejlődik az idő múlásával, szóval nincs olyan, ami ne lehetne formálható és alkalmazkodni az új igényekhez, de jó, ha azonnal világos elképzelésekkel rendelkezünk.


Emiatt azonnal fel kell tennünk magunknak néhány alapvető kérdést:


Miért van szükségem weboldalra?

Milyen terméket/szolgáltatást szeretnék ajánlani?

Kihez forduljak?

Ez csak néhány példa, de elengedhetetlen, hogy jól gondoljuk a célt, akivel kapcsolatba szeretnénk lépni. A nulla pont egy sikeres vállalkozás elindításához. Béreljen online webtervezőt, aki tudja, hogyan kell terveznie webhelyét, hogy a látogatókat ügyfelekké alakítsa.


A tervezési fázisok (lépésről lépésre)

Határozza meg a célt

Miután meghatároztuk, hogy kit szólítunk meg (extrém döntéssel és egyértelműséggel), eldönthetjük, hogy milyen hangnemet használjunk és milyen stílust adjunk weboldalunknak.


Komoly vagy informális, világos vagy professzionális… ezeket a döntéseket a sablon kiválasztása és a munka megkezdése előtt kell meghozni. Béreljen fel dedikált webtervezőt, aki tudja, hogyan készítsen olyan webhelyet, amely több esélyt kínál az eladásra


A színek megválasztása

Minden kommunikációnknak a webhelytől a közösségi hálózatokig következetes grafikus és kromatikus vonalat kell követnie. Tehát ha még nem rendelkezik logóval, kezdje a logó megtervezésével. Ez segít megérteni sok mindent a vállalkozásával kapcsolatban, valamint meghatározza a színpalettát, amely szerepelni fog az oldalon.


Egyesek fényesebbek, a cselekvésre való felhívásokhoz, amelyeknek fel kell hívniuk a figyelmet, mások visszafogottabbak a háttér miatt, és hogy ne fárasszák az olvasást. Béreljen fel dedikált webdesignert most Rhe gyors szabadúszóival.


A paletták általában 5 színből állnak, amelyek egy logikai szálon keresztül kerülnek előhívásra az oldal minden részében.


A tartalomnak vizuálisnak és szövegesnek kell lennie

Mindig a sablon kiválasztása előtt azt tanácsolom, hogy határozza meg a tartalmat. Nagyon fontos az oldalon lévő szóközhasználat megválasztása szempontjából is. Javaslom, ha van rá lehetőséged, fordulj szakemberhez. Béreljen online webdesignert, amely gyorsan szállít.


Ami a szövegeket illeti, egy szövegírónak küldhetsz bizonyítékokat (mert nagyon jól ismered a szektorodat), hogy webes szemszögből átdolgozza. A fotóknál fontos, hogy az arcodat tedd bele, beszélgess az emberekkel az emberekről, így ha lehet személyre szabott fotóid, akkor sokkal hatásosabb lesz az eredmény, mintha stock képoldalakról készítenéd őket. A kiváló szolgáltatás fontos, ha dedikált webtervezőt alkalmaz.


És most?


Most már elmondhatjuk, hogy jó úton halad, és elkezdhet körbenézni. Másolás nélkül vegyen egy jelzést az Ön által kedvelt oldalakról, keressen ötleteket, értékelje ki, mely elemekre és funkciókra van szüksége (például blog vagy hírlevél beszúrása), mindig figyelembe véve, hogy minden szolgáltatást következetesen kell kezelni, így jobb, ha kevesebbet tesz ,


nos, majd valósítsd meg, ami hiányzik, ahogy rájössz, hogy mindent meg tudsz oldani. Ha aktivál egy hírlevelet, az emberek rendszeres e-maileket várnak (akár havonta egyszer is), de ennek lennie kell! Ugyanez vonatkozik a blog cikkekre is.


És te, kommentben írd meg, hogy követted-e ezeket a lépéseket a weboldalad tervezése előtt, vagy hanyatt-homlok vetetted magad a hálóba ennyi zavaros ötlettel? Mi tartana vissza attól, hogy most webdesignert alkalmazzon? Thefastfreelancers.com

1 view0 comments
bottom of page