top of page

Фазите на проектиране на уебсайт Наемете уеб дизайнер онлайн

1 Как да проектираме уебсайт, който конвертира

2 Фази на проектиране (стъпка по стъпка)

3.1 Определете целта

4 Изборът на цветове

5 Съдържанието (текстово и визуално)


Как да проектираме уебсайт, който конвертира

Проектирането на уебсайт може да изглежда много сложно и, разбира се, това е оперативната част, когато мислите за създаване на дигитален проект, което може да отнеме време. Наемете уеб дизайнер онлайн сега Бързите фрийлансъри.Със сигурност, защото когато мислите за вашия уебсайт или по-скоро след като сте го публикували, би било добре да не променяте структурата му твърде често, в противен случай Google и самите потребители могат да се объркат. Намирането на подходящия специализиран уеб дизайнер е много важно. Търся някой, който знае как да намери вашия уебсайт в Google.


Вярно е, пазарът се развива и може би дори нашият онлайн проект се развива с течение на времето, така че няма нищо, което да не може да бъде гъвкаво и адаптивно към новите нужди, но е добре да имате ясни идеи веднага.


Поради тази причина трябва незабавно да си зададем някои основни въпроси:


Защо имам нужда от уебсайт?

Какъв продукт/услуга искам да предложа?

с кого да се свържа?

Това са само няколко примера, но да имаме добър ум към целта, с която искаме да се свържем, е от съществено значение. Нулевата точка за стартиране на успешен бизнес. Наемете онлайн уеб дизайнери, които знаят как вашият уебсайт трябва да бъде дизайнер, за да превърне посетителите в клиенти.Фази на проектиране (стъпка по стъпка)

Определете целта

След като определим към кого се обръщаме (с изключително решение и яснота), можем да решим кой тон на гласа да използваме и какъв стил да придадем на нашия уебсайт.


Сериозни или неформални, ярки или професионални... това са решения, които трябва да се вземат, преди да изберете шаблона и да започнете работа. Наемете специализиран уеб дизайнер, който знае как да има уебсайт, който има повече шанс за продажба


Изборът на цветове

Цялата ни комуникация, от уебсайта до социалните мрежи, трябва да следва последователна графична и хроматична линия. Така че, ако все още нямате логото, започнете с проектирането на логото. Това ще ви помогне да разберете много неща за вашия бизнес, както и да определите цветовата палитра, която ще бъде представена на сайта.Някои по-ярки, за призивите за действие, които трябва да привличат вниманието, други по-приглушени за фона и за да не уморяват четенето. Наемете специален уеб дизайнер сега с Rhe бързи фрийлансъри.


Като цяло палитрите се състоят от 5 цвята, които ще бъдат извикани с логическа нишка във всички раздели на сайта.


Съдържанието трябва да е визуално и текстово

Винаги преди да изберете шаблона ви съветвам да дефинирате съдържанието. Също така е много важно за избора на използване на пространствата на страницата. Препоръчвам, ако имате възможност, да се свържете с професионалист. Наемете уеб дизайнер онлайн, който работи бързо.Що се отнася до текстовете, можете да изпратите доказателства на копирайтър (защото познавате много добре вашия сектор), че той ще преработи в уеб перспектива. За снимките е важно да поставите лицето си в него, да говорите с хората за хора, така че ако можете да имате персонализирани снимки, резултатът ще бъде много по-ефективен, отколкото да ги вземете от сайтове с изображения. Отличната услуга е важна, когато наемате специален уеб дизайнер.


И сега?


Сега можем да кажем, че сте в ход и можете да започнете да се оглеждате. Без да копирате, вземете пример от сайтове, които харесвате, направете търсене, за да съберете идеи, преценете кои елементи и функции имате нужда (например блог или вмъкване на бюлетин) винаги като имате предвид, че всяка услуга трябва да се управлява последователно, така че е по-добре да правите по-малко ,


добре и след това приложете това, което липсва, когато осъзнаете, че можете да се справите с всичко. Ако активирате бюлетин, хората очакват да получават периодични имейли (дори само един на месец), но трябва да има! Същото и за статиите в блога.


А вие, кажете ми в коментарите дали сте изпълнили всички тези стъпки, преди да проектирате уебсайта си, или сте се хвърлили с глава в мрежата с толкова много объркани идеи? Какво би ви попречило да наемете уеб дизайнер сега? Thefastfreelancers.com
0 views0 comments