top of page

Фазе дизајна веб локације Унајмите веб дизајнера на мрежи

1 Како дизајнирати веб локацију која конвертује

2 Фазе дизајна (корак по корак)

3.1 Дефинишите циљ

4 Избор боја

5 Садржај (текстуални и визуелни)


Како дизајнирати веб локацију која конвертује

Дизајнирање веб странице може изгледати веома сложено и, свакако, то је оперативни део када размишљате о постављању дигиталног пројекта, што може потрајати. Унајмите веб дизајнера на мрежи сада Брзи слободњаци.Сигурно зато што када размишљате о својој веб страници, односно једном када сте је објавили, било би добро да не мењате њену структуру пречесто, иначе би се Гугл и сами корисници могли збунити. Проналажење правог наменског веб дизајнера је веома важно. Тражите некога ко зна како да ваша веб локација буде пронађена на Гоогле-у.


Истина је, тржиште се развија и, можда, чак и наш онлајн пројекат еволуира током времена, тако да не постоји ништа што не може бити савитљиво и прилагодљиво новим потребама, али је добро имати јасне идеје одмах.


Из тог разлога, морамо одмах себи поставити нека фундаментална питања:Зашто ми треба веб локација?

Који производ/услугу желим да предложим?

Коме да контактирам?

Ово је само неколико примера, али од суштинског је значаја имати добар ум на мети са којом желимо да ступимо у контакт. Нулта тачка за почетак успешног пословања. Унајмите веб дизајнера на мрежи који знају како ваша веб локација треба да буде дизајнер да претвори посетиоце у клијенте.


Фазе дизајна (корак по корак)

Дефинишите циљ

Након што дефинишемо коме се обраћамо (са изузетном одлуком и јасноћом), можемо одлучити који тон гласа да користимо и који стил да дамо нашој веб страници.


Озбиљне или неформалне, светле или професионалне... ово су одлуке које треба донети пре него што одаберете шаблон и почнете да радите. Унајмите посвећеног веб дизајнера који зна како да има веб локацију која има више шансе за продајуИзбор боја

Сва наша комуникација, од веб странице до друштвених мрежа, мора да прати конзистентну графичку и хроматску линију. Дакле, ако још немате лого, почните са дизајном логотипа. То ће вам помоћи да разумете много ствари о вашем пословању, као и да дефинишете палету боја која ће бити представљена на сајту.


Неки светлији, за позиве на акцију који морају да привуку пажњу, други пригушенији за позадину и да не замарају читање. Унајмите посвећеног веб дизајнера сада са Рхе брзим слободњацима.


Генерално, палете се састоје од 5 боја, које ће се логично опозвати у свим деловима сајта.Садржаји морају бити визуелни и текстуални

Увек пре него што изаберете шаблон саветујем вам да дефинишете садржај. Такође је веома важно за избор коришћења простора на страници. Препоручујем, ако имате могућност, да се обратите професионалцу. Унајмите веб дизајнера на мрежи који брзо испоручује.


Што се тиче текстова, копирајтеру можете послати доказе (јер добро познајете свој сектор) да ће он прерадити у веб перспективи. За фотографије је важно да унесете своје лице, да разговарате са људима о људима, тако да ако можете да имате персонализоване фотографије, резултат ће бити много ефикаснији него да их узимате са сајтова са сликама. Одлична услуга је важна када ангажујете посвећеног веб дизајнера.


И сада?


Сада можемо рећи да сте на добром путу и ​​можете почети да гледате около. Без копирања, узмите утисак са сајтова који вам се свиђају, извршите претрагу да бисте прикупили идеје, процените који елементи и функције су вам потребни (на пример блог или убацивање билтена) увек узимајући у обзир да се сваком услугом мора доследно управљати тако да је боље учинити мање ,


па онда примените оно што недостаје пошто схватите да можете све то да поднесете. Ако активирате билтен, људи очекују да ће добијати периодичне е-поруке (чак и само једну месечно), али морају бити! Исто и за чланке на блогу.


А ви, реците ми у коментарима да ли сте пратили све ове кораке пре дизајнирања ваше веб странице или сте се бацили наглавачке у мрежу са толико збрканих идеја? Шта би вас спречило да сада ангажујете веб дизајнера? Тхефастфрееланцерс.цом
0 views0 comments
<