top of page

Оцените свој веб сајт  Унајмите наменског веб дизајнера

Оцените свој веб сајт  Унајмите наменског веб дизајнера


Важно је када ангажујете посвећеног веб дизајнера да пронађете некога ко вам не само да даје веб странице лепог изгледа. Али и неко ко дизајнира веб локацију која ради.Интернет је препун сајтова лепог изгледа који немају саобраћај. У овом посту ћемо вам помоћи.разумети како да вас пронађете у Гоогле-у када ангажујете наменског веб дизајнера.


Гоогле види ваше веб локације у зависности од кључних речи које су укључене. Шта су кључне речи? Постоје реченице или речи које се понављају на вашој веб страници.

Од вас које често понављате група речи фразе гоогле каже да је ова веб локација о овој теми.


Када ангажујете веб дизајнера на мрежи, потребно је да знате која је ваша индустрија и које кључне речи желите да досегнете. Да ли је ваш посао само локални? Да ли циљате на свет? Да ли сте клијенти у одређеној области?


Унајмите наменског веб дизајнера да ваша веб локација буде оптимизована за Гоогле. Као да је место за хамбургере најбоље. Мало зато што не знају како да се продају, онда ће тјеи имати мало посла.Док с друге стране, квалитет хране Мац Доналдса може бити осредњи. Да, они деле милионе бурџија јер знају како да продају.тхемделвес.


Када ангажујете наменског веб дизајнера. Ваша веб локација мора бити оптимизована за Гоогле. Можете да изаберете  за колико кључних речи желите да се рангирате. Неколико кључних речи је добро у почетку.


Нарочито тастатура са дугим репом. Кратки реп кључне речи је као

Половни аутомобили

Дугачке кључне речи су

Половна картица на продају у Лос Анђелесу

Што је најдужа фраза, веће су шансе да се рангирате на првој страници Гоогле-а.


Унајмите веб дизајнера на мрежи који зна како да помогне да се ваша веб локација правилно рангира. Знајте да након што сте написали чланак може проћи седам месеци пре него што Гоогле препозна садржај и рангира га


Неки људи.тбинк да је довољно понављање кључне речи у опису. Није тачно, захтева од вас да поновите кључну реч најмање три пута у посту или чланку.


Унајмите наменског веб дизајнера који зна за колико кључних речи желите да се рангирате и у којој области послује посао.Будите флексибилни, користите кључне речи са дугим репом. Кратке кључне речи као што су

Половне аутомобиле могу претраживати. Ја сам месечно 10000 пута у вашем крају

Док

Коришћена картица за продају у Лос.ангелесу може се претражити само 5000 пута.

Морате знати тежину рангирања за ту кључну реч.


Нису све кључне речи са дугим репом лако рангирати. Није лако рангирати све кључне речи са кратким репом. Унајмите посвећеног веб дизајнера који је урадио истраживање. Већина људи који желе веб локацију ће морати да изврши ову претрагу. Ми у брзим фрееланцерима можемо да извршимо потрагу за вас.


Након што сте написали неколико чланака који су богати кључним речима. И ово је нешто што ми брзи слободњаци могу да урадимо за вас. Можете да ангажујете веб дизајнера на мрежи да урадите веб локацију лепог изгледа.


Обично најједноставнији веб сајт најбољи. Као када се људи изгубе на веб локацијама које имају стотине страница, не пронађу продајну страницу и не купују ваш производ


Неки људи кажу да ваша почетна страница треба да буде ваша продајна страница. Требало би да имате позив на акцију на свакој страници. И свака страница треба да усмери ваше клијенте на страницу за куповину.На страници за куповину овде се налазе ваши производи. И где остварујете продају. Толико предузећа пропада јер желе посао или радњу лепог изгледа.


Ипак, људи не воле њихове производе или понекад рекламирају за које нико не зна да постоје. Сећам се да сам радио у продавници која је била веома високотехнолошка и веома лепа. Било је фонтана и толико машина.


Ипак, власници нису знали како да рекламирају своју радњу и она се затворила. Они већину свог прихода троше на улепшавање продавнице уместо да троше време на оглашавање и тражење клијената. Или улагање у задржавање одеће коју већ имају.


Овај чланак је невероватна лекција о опозиву брисања и о томе како унајмити веб дизајнера на мрежи. Многи праве прелепе веб странице, али хоће ли.јабе саобраћај. Због тога смо овде брзи слободњаци који ће вам помоћи да имате успешну веб страницу.


Позив на акцију је место где клијентима кажете шта да раде. Занимљиво, али осим ако не кажете клијенту да купи, многи од њих неће купити и напустиће вашу веб локацију  Овако функционише људска  психологија


Унајмите посвећеног веб дизајнера који чини и лепу веб локацију и функционалну веб локацију која се рангира. Боље је имати веб локацију просечног изгледа него ону која изгледа добро, али не претвара посетиоце у клијенте


Унајмите веб дизајнера на мрежи који зна да конвертује клијенте и поставља ствари на њихово место на вашој веб локацији.

Шта тера некога да посети вашу веб локацију у некога ко ће потенцијално купити ваш производ? Ово ћемо научити у следећем чланку


Пишемо чланке, креирамо садржаје, дизајнирамо веб странице, видео издање, преводимо француски, шпански, енглески. Дизајн логотипа,  дизајн флајера, часови језика, часови музике и бас гитаре.


Ако вам се свидео овај пост, шта би вас спречило да инвестирате у своје пословање резервисањем слободни рад сада  са брзим слободњацима?

Посетите страницу о свиркама сада Тхефастфрееланцерс.цом
0 views0 comments