top of page

Οι φάσεις σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας Μίσθωση web designer online

Updated: May 25, 2022

Οι φάσεις σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας Μίσθωση web designer online


1 Πώς να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο που μετατρέπει

2 Οι φάσεις σχεδιασμού (βήμα προς βήμα)

3.1 Καθορίστε τον στόχο

4 Η επιλογή των χρωμάτων

5 Το περιεχόμενο (κειμενικό και οπτικό)Πώς να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο που μετατρέπει

Ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου μπορεί να φαίνεται πολύ περίπλοκος και, σίγουρα, είναι το λειτουργικό μέρος όταν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό έργο, το οποίο μπορεί να πάρει χρόνο. Προσλάβετε web designer online τώρα Οι γρήγοροι ελεύθεροι επαγγελματίες.


Σίγουρα γιατί όταν σκέφτεστε την ιστοσελίδα σας, ή μάλλον, αφού την έχετε δημοσιεύσει, καλό θα ήταν να μην αλλάζετε τη δομή της πολύ συχνά, διαφορετικά το google και οι ίδιοι οι χρήστες μπορεί να μπερδευτούν. Η εύρεση του κατάλληλου σχεδιαστή ιστοσελίδων είναι πολύ σημαντική. Αναζητείται κάποιος που ξέρει πώς να βρει τον ιστότοπό σας στο google .


Είναι αλήθεια, η αγορά εξελίσσεται και, ίσως, ακόμη και το διαδικτυακό μας έργο εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, επομένως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να είναι εύπλαστο και προσαρμόσιμο στις νέες ανάγκες, αλλά είναι καλό να έχουμε ξεκάθαρες ιδέες αμέσως.


Για το λόγο αυτό, πρέπει αμέσως να αναρωτηθούμε ορισμένα βασικά ερωτήματα:Γιατί χρειάζομαι έναν ιστότοπο;

Τι προϊόν/υπηρεσία θέλω να προτείνω;

Με ποιον να επικοινωνήσω;

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα, αλλά είναι απαραίτητο να έχουμε καλό μυαλό στον στόχο με τον οποίο θέλουμε να έρθουμε σε επαφή. Το σημείο μηδέν για την έναρξη μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Προσλάβετε διαδικτυακό σχεδιαστή ιστοσελίδων που να γνωρίζει πώς ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι σχεδιαστής για να μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.


Οι φάσεις του σχεδιασμού (βήμα προς βήμα)

Καθορίστε τον στόχο

Αφού καθορίσουμε σε ποιον απευθυνόμαστε (με εξαιρετική απόφαση και σαφήνεια), μπορούμε να αποφασίσουμε ποιον τόνο φωνής θα χρησιμοποιήσουμε και ποιο στυλ θα δώσουμε στον ιστότοπό μας.


Σοβαρές ή ανεπίσημες, ευφυείς ή επαγγελματικές… αυτές είναι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν πριν επιλέξετε το πρότυπο και αρχίσετε να εργάζεστε. Προσλάβετε ειδικό σχεδιαστή ιστοσελίδων που ξέρει πώς να έχει έναν ιστότοπο που έχει περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιήσει την πώλησηΗ επιλογή των χρωμάτων

Όλη μας η επικοινωνία, από τον ιστότοπο μέχρι τα κοινωνικά δίκτυα, πρέπει να ακολουθεί μια σταθερή γραφική και χρωματική γραμμή. Επομένως, εάν δεν έχετε ακόμη το λογότυπο, ξεκινήστε σχεδιάζοντας το λογότυπο. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πολλά πράγματα για την επιχείρησή σας καθώς και να καθορίσετε την παλέτα χρωμάτων που θα εμφανίζεται στον ιστότοπο.


Άλλες πιο λαμπερές, για τις προσκλήσεις για δράση που πρέπει να τραβούν την προσοχή, άλλες πιο συγκρατημένες για τα παρασκήνια και για να μην κουράζουν το διάβασμα. Προσλάβετε ειδικό web designer τώρα με Rhe fast freelancers.


Γενικά οι παλέτες αποτελούνται από 5 χρώματα, τα οποία θα ανακαλούνται με ένα λογικό νήμα, σε όλα τα τμήματα του ιστότοπου.


Τα περιεχόμενα πρέπει να είναι οπτικά και κειμενικά

Πάντα πριν επιλέξετε το πρότυπο, σας συμβουλεύω να ορίσετε τα περιεχόμενα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό για την επιλογή χρήσης των χώρων στη σελίδα. Συνιστώ, αν έχετε τη δυνατότητα, να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία. Προσλάβετε διαδικτυακό σχεδιαστή ιστοσελίδων που παραδίδει γρήγορα.Όσο για τα κείμενα, μπορείς να στείλεις αποδείξεις σε έναν κειμενογράφο (επειδή γνωρίζεις πολύ καλά τον τομέα σου) ότι θα ξαναδουλέψει σε προοπτική ιστού. Για φωτογραφίες, είναι σημαντικό να βάλετε το πρόσωπό σας σε αυτό, να μιλήσετε σε ανθρώπους για ανθρώπους, οπότε αν μπορείτε να έχετε εξατομικευμένες φωτογραφίες, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τη λήψη τους από τοποθεσίες στοκ εικόνων. Μια εξαιρετική υπηρεσία είναι σημαντική όταν προσλαμβάνετε ειδικό σχεδιαστή ιστοσελίδων.


Και τώρα?


Τώρα μπορούμε να πούμε ότι είστε σε καλό δρόμο και μπορείτε να αρχίσετε να κοιτάζετε γύρω σας. Χωρίς αντιγραφή, λάβετε σύνθημα από ιστότοπους που σας αρέσουν, κάντε μια αναζήτηση για να συλλέξετε ιδέες, αξιολογήστε ποια στοιχεία και χαρακτηριστικά χρειάζεστε (για παράδειγμα ιστολόγιο ή εισαγωγή ενημερωτικού δελτίου) λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι κάθε υπηρεσία πρέπει να διαχειρίζεται με συνέπεια, επομένως είναι καλύτερα να κάνετε λιγότερα ,


καλά και μετά εφαρμόστε αυτό που λείπει καθώς συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να τα διαχειριστείτε όλα. Εάν ενεργοποιήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο, οι άνθρωποι αναμένουν να λαμβάνουν περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ακόμη και μόνο ένα το μήνα), αλλά πρέπει να υπάρχουν! Το ίδιο και για τα άρθρα ιστολογίου.


Και εσείς, πείτε μου στα σχόλια αν ακολουθήσατε όλα αυτά τα βήματα πριν σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας ή αν πετάξατε ασταμάτητα στο δίχτυ με τόσες πολλές μπερδεμένες ιδέες; Τι θα σας εμποδίσει να προσλάβετε web designer τώρα; Thefastfreelancers.com
1 view0 comments